Szalagfüggönyök széles választékban cégünknél, a legszélesebb kínálattal a piacon.

Hőszigetelő függönyeink is igen kedveltek, ezek többsége is szalagokból áll.

PVC függönynek anyaga miatt igen sok felhasználási területtel rendelkezik. Az Önnek szükséges is közte van!

Segítőkész munkatársak, tanácsadás!

Egyedi mértezés!

Telefonszám: 06-20/524-8404

Kapcsolat felvételi lehetőség

Hogy miért is érdemes tőlünk vásárolni szalagfüggönyt?

 

 • Szalagfüggönyök
  • legszélesebb kínálat a piacon: mindenféle ipari függönyt megkaphat nálunk a térelválasztó függönyöktől a termofüggönyökig, sőt, még kutyaházakra is gyártunk hőszigetelő függönyt, szalagfüggönyt!
  • Minőségi árut kap a pénzéért: magas színvonalon dolgozunk, nálunk nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg. Minőségi eszközök és gépek, felszerelések segítségével alkotjuk meg az Ön számára legmegfelelőbb ipari függönyt, szalagfüggönyt.
  • Azt kap, amit kér: Ha Önnek egy bizonyos méretű szalagfüggönyre van szüksége, akkor ezt jelezze, mert nálunk akkorát kap, amekkorát kér és akkorát kell kifizetnie, amekkorát vásárolt! Egyedi méretezéssel dolgozunk, nem marad a nyakán felesleges anyag.
  • Szakértő munkatársak várják: Szakembereink mindegyike magas szinten űzi ezt a szakmát és elhivatottak iránta. Szakképesítéssel rendelkező kollégáink tanácsot is adnak, ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége. Kérdéseivel is forduljon nyugodt szívvel hozzájuk, mert segítenek azok megválaszolásában és a megfelelő termék kiválasztásában.

  Telefonáljon s adja le rendelését: 06-20/524-8404

  Vagy írja meg, hogy mire van szüksége!

  Győződjön meg saját maga, válasszon minőségi szalagfüggönyt!

Share Button