Hőszigetelő függöny – hőmérsékletek szétválasztására

PVC függöny formája könnyű átjárhatóságot biztosít, így mindenki dolgát megkönnyíti.

Más ipari függönyök is megtalálhatóak kínálatunkban, nézzen körül, érdeklődjön.

Segítőkész kollégáink minden ipari függönnyel kapcsolatos kérdésben várják hívását, levelét.

Írjon, vagy telefonáljon, mert így is leadhatja rendelését, nem csak személyesen!

Telefonszámunk:06-20/524-8404

Üzenetküldés

 

Hőszigetelő függöny

Hőszigetelő függöny ipari csarnokba, raktárba, nagy forgalmú átjárók nyílásaira, ahol egyéb okokból kifolyólag nem lehet bezárva tartani az ajtót. A hőszigetelő függöny fontos az ilyen helyiségek benti hőmérsékletének megőrzése szempontjából.

Hideg és meleg levegő összekeveredésének megakadályozása céljából is hasznos a hőszigetelő függöny alkalmazása, például uszodákban, ahol egy belső fűtött levegőjű helyiségből egy kinti hidegebb levegőjű térbe át lehet menni. Ekkor jó, ha a két rész elkülönítését hőszigetelő függönnyel oldjuk meg, mert PVC szalagjai könnyű átjárást biztosítanak, mégis a levegő keveredését meggátolja.

Csemegepultokon is ajánlott, ahol felesleges egy zárható ajtó mögött tartani az élelmiszereket, mert úgyis percentként nyitogatják azt a vásárlók. Egyszerűbb és hasznosabb egy hőszigetelő függöny kifejezettem a hűtőre méretezve. Nálunk ez is megoldható!

Telefonáljon és rendeljen még ma!

06-20/524-8404

Itt is írhat, itt is leadhatja rendelését!

Rendeljen tőlünk hőszigetelő függönyt, mert legyen szó akármilyen egyedi méretről, mi vállaljuk annak legyártását minőségi eszközökkel és magas színvonalon!

Share Button